/ Bureau / Met ons werken

8 redenen waarom klanten graag met ons werken

Meedenken

Klinkt misschien gek, maar we doen niet zomaar wat je vraagt.
We denken eerst even rustig na. Kunnen we je vraag verbeteren? Heeft jouw vraag geen ongewenste effecten op bijvoorbeeld online vindbaarheid of ranking? Als we het helemaal eens zijn gaan we graag voor je aan de bak.

Doelmatig

Wij ontwikkelen een website omdat die waarde moet toevoegen in een bedrijfsproces.
Of die waarde nou leadgeneratie, sales of automatisering is: we werken met het gestelde doel scherp in het vizier. We koppelen jouw nieuwe website aan lopende bedrijfsprocessen of richten die voor je in.

Stabiel

We bestaan al sinds 1999.
We zijn een hecht team en werken al lang samen. Geen hap-snap freelance netwerk, maar een stabiel team met een gezamenlijke focus: jouw website.

Alle disciplines in huis

Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialisme.
En wil dáárin excelleren. Zonder uit het oog te verliezen dat we een team-effort leveren en dat elk stukje code weer in een ander moet passen. Een geoliede machine.

WordPress: al 11 jaar our weapon of choice

Anno 2019 hebben wij al ruim 11 jaar ervaring in WordPress development.
We hebben meer dan 150 websites ontwikkeld in dit prachtige open source systeem. Van klein tot groot, van eenvoudig tot uiterst complex.

Wij omarmen onze klant

Als klant van New Fountain zit je in ons systeem.
We hebben je top of mind en informeren je zodra we denken iets interessants voor je te weten. Een nieuwe techniek, een marketingactie of een los idee: we proberen je keer op keer weer te verrassen!

Verantwoordelijk

We nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen.
We onderhouden al onze websites zelf en tegen een vast tarief. Dat kan alleen maar omdat we duurzame, onderhoudsvriendelijke websites bouwen. We zijn dan ook altijd trots op wat we opleveren!

Sterke partners

Wij zijn bouwers.
Wij geloven er ook sterk in dat je maar in 1 ding heel sterk kunt zijn. Dat betekent dat wij ons niet bezighouden met zaken als tekstschrijven, fotograferen en online marketing. Daar hebben we wel degelijk een mening over, en die ventileren we naar onze partners: stuk voor stuk externe specialisten die excelleren in hún vak.

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040