/ Concept & strategie

Concept & strategie

Eerst denken, dan doen. De kracht van een goed concept.
Zullen we samenEen project starten?

/ Concept & strategie

Concept & strategie

Voordat we een nieuwe site gaan bouwen, hebben we tijdens een kennismakingsgesprek een inhoudelijk gesprek over de gestelde doelen, doelgroep, wensen en eisen. Is er nog veel onduidelijk? Dan plannen we een of meerdere workshops in waarbij we een complete inventarisatie maken van de online wens, te koppelen systemen, communicatie- en designuitdagingen.

Uiteraard duiken we in de statistieken van de huidige site om te ontdekken wat de sterke en zwakke punten zijn en waar dus de logische verbeteringen liggen. Daarnaast stellen we vast op welk domein de site wordt gepubliceerd, hoe we omgaan met meertaligheid en welke strategie de SEO het beste ondersteunt.

Dit is ook de fase waarin we gezamenlijk functionaliteit bedenken. We duiken samen de diepte in en bedenken concepten die de site verrijken ten aanzien van branding en functionaliteit. Kunnen we concepten uitwerken waarmee we de gestelde doelen sneller of beter kunnen bereiken?

Aan het eind van deze fase ligt er een tekstuele blauwdruk van de site klaar: een document waarin omschreven is wat de site moet gaan doen en hoe dat werkt. Dit concept wordt concreet gemaakt in de wireframefase.

Trots op onze klanten

Wij werken voor klanten die de toegevoegde waarde van online begrijpen en een partner zoeken die ze kan begeleiden in het optimaal benutten daarvan.

Zowel in concept als in uitvoering daarvan.

Bekijk alle klanten
Realhosting
Loten.nl
Androskliniek
Profource
Free a girl
Talent & Pro
Team sportservice
Jopenbier

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040