Een nieuwe website voor B2B platform Tradeplace

/ Blog / Een nieuwe website voor B2B platform Tradeplace
Frans Eldering

De nieuwe website van Tradeplace is live! De website is beschikbaar in 35 land/taal combinaties. Maandelijks vinden ruim 7 miljoen datatransacties plaats op het platform dat wordt gebruikt door ca. 20.000 gebruikers. Een drukke website dus waarbij stabiliteit en snelheid belangrijke factoren zijn.

Bij het live zetten van de WordPress-website lag de focus op korte laadtijden en het leveren van een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Tradeplace biedt een online informatieplatform, gespecialiseerd in de uitwisseling van order- en productinformatie. De portal richt zich op de fabrikanten en retailers in de Europese elektronica- en huishoudelijke apparatenbranche. Tradeplace werd opgericht in 2001 als een gezamenlijke klantenservice door de leidende producenten van huishoudapparaten wereldwijd. Het platform is uitgegroeid tot een van de grotere B2B portals in Europa. Alle geïnteresseerde producenten kunnen zich aansluiten en zo efficiënt hun informatie uitwisselen met de vele aangesloten retailers.

We want to thank you and your team for getting the new Tradeplace Website up and running.  According to plan, the switch over was made in the night and the next day traffic was handled as expected without major issues. It is a relief to work with a professional partner in these critical projects. Thanks again!

Koen van der Post
Operations Manager Tradeplace.com

Website: tradeplace.com

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040