Mobiele website

50% Mobiele bezoekers

responsive-wordpress-sitesMobiele gebruikers bezoeken uw website op een kleiner scherm met andere bediening en interactie mogelijkheden.

Belangrijke factoren hierbij zijn:

  • Aangepaste vormgeving
  • Geoptimaliseerde leesbaarheid
  • Nadenken over behoefte mobiele bezoeker
  • Gebruik maken van mobiele opties als GPS

Statistieken wijzen uit dat steeds meer mensen uw website mobiel bezoeken; bij enkele van onze klanten meten wij tot 50% mobiele bezoekers.
DUS: u kunt de mobiele gebruiker niet meer negeren en dient na te denken over hoe u deze het best kunt bedienen. Wij helpen u daar graag bij.

Kijkt u uw Analytics er maar eens op na en vergelijk dat met een jaar terug. En dat allemaal dankzij de hoge penetratie smartphones zoals de iPhone en Android toestellen en niet te vergeten: die onweerstaanbare iPad. Zeker met de komst van mobiel iDeal zal het mobiele bezoek een nog grotere vlucht gaan nemen.

Wat ziet uw mobiele bezoeker?

De vraag is: wat krijgen uw mobiele bezoekers te zien? Zien zij uw standaard website en moeten ze heen en weer scrollen voor de interessante content? Of biedt u ze een mobiele variant van uw website en leidt u ze daarmee snel naar de meest relevante content? En heeft u nagedacht waar typisch mobiele functies zoals GPS en telefoon kunnen bijdragen aan het succes van uw mobiele website?

Get Mobile!

New Fountain kan uw website optimaliseren voor mobiel gebruik. Voor alle mobiele devices. Door samen met u goed na te denken over de behoeften van uw mobiele gebruikers, stellen we vast wat een mobiele website voor u kan bijdragen en hoe deze moet worden opgebouwd. Zo blijft u uw bezoekers in het veranderende surfgedrag op de juiste manier bedienen en blijft u uw concurrenten een stapje voor. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 * Verplicht veld