Webdevelopment

Eerst luisteren, dan bouwen

Webdevelopment

New Fountain verzorgt en begeleidt de bouw van uw website.

Belangrijke factoren hierbij zijn:

  • Keuze uit maatwerk of open source
  • Begrijpelijke taal, reĆ«le planningen
  • Uitstekende partners voor zowel PHP als ASP
  • Wij zijn de schakel tussen u en de programmeurs

Een goed geprogrammeerde website zorgt er voor dat deze wordt gebruikt waarvoor hij is bedoeld. De programmatuur is als de motor van uw site. Strak geprogrammeerd werkt deze op zijn best.

DUS: Professioneel geprogrammeerde websites die exact doen wat u wilt.

Technisch inzicht

New Fountain vervult vaak de brugfunctie tussen klant en ontwikkelaar waarbij wij uw wensen matchen met wat technisch allemaal mogelijk is. In begrijpelijke taal, zodat uw verwachtingen overeenkomen met wat er gemaakt gaat worden. Wat dat betreft begint webdevelopment wat ons betreft met goed luisteren. Voordat er gebouwd gaat worden.

Maatwerk of Open Source

Wij leveren zowel maatwerk software als implementatie van Open Source software. Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij u in deze keuze. Maatwerk is vaak de beste oplossing als uw online software naadloos moet aansluiten op bedrijfssoftware waar u al mee werkt. Maar waarom zou u uw website laten programmeren als er een uitstekend (gratis) open source variant beschikbaar is?

Maatwerk

Soms echter is maatwerk beter. Bijvoorbeeld bij complexe functionaliteit of als er koppelingen gemaakt moeten worden met back-end systemen of webapplicaties. Denk aan kassa-, administratie-, reservering-, inkoop-, logistieke of andere klant- of voorraadbeheersystemen (producten, vacatures, hotels, tickets, etc.). De uitvoering van dergelijk maatwerk besteedt New Fountain uit aan een van haar technische partners waar zij al jaren mee samenwerkt.

Voorbeelden van maatwerk websites die New Fountain heeft gemaakt zijn: Hampshire-Hotels.com, Allure-online.nl, Sexwizard.nl, Hortimax.nl, VT-verkerk.nl en Inktweb.nl.

Open Source: WordPress

New Fountain heeft ruime ervaring met het bouwen van websites in WordPress. Een veelzijdig en zeer gebruiksvriendelijk CMS met zeer uiteenlopende mogelijkheden. Daarnaast heeft New Fountain ruime ervaring met het integreren van sociale media zoals Hyves, Facebook en Linkedin. Het grote voordeel van het gebruik van WordPress is dat u niets betaalt voor de ontwikkeling van de techniek. Die is namelijk gratis voorhanden. U betaalt enkel voor de implementatie van deze techniek en de inrichting van uw website. WordPress is een solide systeem dat inmiddels wordt gebruikt voor 20% van alle websites wereldwijd. Hier leest u meer over de mogelijkheden van WordPress.

Voorbeelden van websites die New Fountain in WordPress heeft gebouwd zijn o.a.: Amsterdam American Hotel, Jopen.nl, Medizorg.nl, Loten.nl, Robwoud.nl, Newfountain.nl.