/ Onderhoud & Support

Onderhoud & Support

Als het klaar is begint het pas!

/ Onderhoud & Support

Na oplevering van de website kunnen we middels een SLA serviceverzoeken oppakken. Daarnaast bieden wij een updatecontract aan om pro-actief WordPress te updaten (in het kader van veiligheid en functionaliteit).

Als het klaar is begint het pas

Een nieuwe website is als een Formule 1 wagen. De basis is goed en klaar om te racen. Maar bij elke race wil de coureur andere instellingen doen. De wagen biedt voldoende variabelen om aan te sleutelen om de concurrentie met de rest van het veld aan te gaan onder de specifieke omstandigheden van die race. Zo werkt het bij een website ook.

De basis is een ijzersterk vertrekpunt. De website gaat echter de concurrentie aan met websites van anderen. Ook de website heeft voldoende knoppen om aan te draaien om deze op de situatie aan te passen. Wanneer de concurrentie groot is proberen alle concurrenten de markt net even wat scherper/beter/anders te benaderen. Het speelveld verandert en daar wil je snel op kunnen inspelen. Op vooruitlopen zelfs!

Dan heb je behoefte aan flexibele techniek (die zit al in je website) en een partner die snel kan schakelen. Die partner zijn wij. Binnen een SLA reageren we snel en professioneel op aanvragen. De meeste wijzigingen kunnen we binnen enkele dagen na aanvraag realiseren. In ons servicesysteem krijg je een overzicht van alle serviceverzoeken en hun status. Maandelijks ontvang je een urenoverzicht waarop per serviceverzoek staat aangegeven hoeveel minuten/uren we er aan hebben besteed.

Met een SLA kan je dus snel en flexibel reageren op ontwikkelingen in de markt en blijf je de concurrentie steeds een stapje voor.

Trots op onze klanten

Wij werken voor klanten die de toegevoegde waarde van online begrijpen en een partner zoeken die ze kan begeleiden in het optimaal benutten daarvan.

Zowel in concept als in uitvoering daarvan.

Bekijk alle klanten
Realhosting
Loten.nl
Androskliniek
Profource
Free a girl
Talent & Pro
Team sportservice
Jopenbier

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040