Andros Mannenkliniek

/ Andros Mannenkliniek

In het kort

De nieuwe website van Andros Mannenkliniek biedt hoogwaardige content en handige zelftests. Een website die uitstekend geïndexeerd is en goed converteert.

Bezoek website

Nieuwe website Andros Mannenkliniek

Andros Mannenkliniek is een privékliniek voor verzekerde zorg met een sterke specialisatie voor prostaatklachten. De website was succesvol in termen van bezoek en conversie maar ook verouderd. Zo was er geen optimalisatie voor mobiel en was het gebruikte CMS log en niet gebruiksvriendelijk.

Specifieke uitdagingen

Aangezien de term Andros deel is van Androsterone, een mannelijk hormoon, staat de naam bij Google (in dit geval dus onterecht) hoog op de spamlist. Hierdoor mag de klant niet adverteren op de domeinnaam andros.nl. Om adverteren toch mogelijk te maken wordt een exacte kopie van de website gepubliceerd en automatisch bijgehouden op mannenkliniek.nl. Hiertoe hebben we een aanpassing in WordPress gedaan. Daarnaast vergt een dergelijke naam ook een gedegen inrichting van e-mail, daar is immers ook een spamfilter aanwezig die rode vlaggen uithangt bij de naam van deze klant. Door een juiste inrichting van de mailafhandeling en een goede optimalisatie van de inhoud van de mails die uit webformulieren worden verstuurd, hebben we een hoog afleverpercentage kunnen bewerkstelligen.

Zelftesten

In de website zijn diverse zelftesten te vinden waarmee de bezoeker een indicatie kan krijgen van de ernst van zijn klachten. Elke zelftest resulteert in een set met call-to-actions zodat de bezoeker zelf kan kiezen waar zijn voorkeur naar uitgaat.

Melanie van Andros zegt:

Onze website trekt jaarlijks bijna een miljoen bezoeken. Dat geeft wel aan hoe belangrijk de website voor ons is. Het geheim van dat succes? Zorgen dat we uitstekende medische informatie bieden die 100% aansluit op de behoefte van de bezoeker. Op een website die heel goed gevonden wordt via Google (SEO) en waar de bezoeker makkelijk doorheen gaat.

Omdat nieuwe (technische) mogelijkheden elkaar steeds sneller opvolgen, zochten we voor onze nieuwe website een webbouwer die snel kan meebewegen. Met up-to-date kennis en flexibiliteit. Maar ook waren we op zoek naar een degelijke en betrouwbare partij waar we écht op kunnen rekenen.

New Fountain begreep wat we zochten. En ze hebben hun belofte waargemaakt. Niet alleen tijdens het bouwen van de website, maar ook bij het anticiperen op de nieuwe ontwikkelingen na de livegang. Ze zijn deskundig, denken mee, altijd bereikbaar en reageren snel. En ook niet onbelangrijk: het is gewoon heel leuk om met ze samen te werken.

Melanie SchaapMelanie Schaap
Marketing Manager – Online Marketeer
Andros Mannenkliniek

Degelijke en betrouwbare partij

Heel leuk om met ze samen te werken

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040