Webshop voor een meesterslager

/ Chateaubriand.nl

Chateaubriand is traditie, kennis, vakmanschap, eerlijkheid en exclusiviteit. Elke dag weer wordt er gestreefd om het mooiste en lekkerste vlees aan te bieden dat er te krijgen is. Van de winkel in Heemstede, de groothandel in het World Food Center Amsterdam tot de webshop. Van sterrenrestaurant tot buurtcafé en van catering tot thuis-kok. Chateaubriand is er voor iedereen. En alles voor een redelijke, eerlijke prijs met een dosis goede adviezen.

Bezoek website

Een slager met een webshop? Nou en of! Chateaubriand laat graag heel Nederland kennismaken met haar kwaliteit en passie voor het allerbeste vlees. De webshop is het juiste middel om dit doel te bereiken. De bestellingen komen dan ook vanuit het hele land.

Eén website vervangt drie oude sites

Chateaubriand had 3 websites: die van de winkel, van de groothandel en een webshop. Drie websites onderhouden en promoten is veel werk en bovendien is het effect van alle inspanningen versplinterd. Daarom is ervoor gekozen om de online activiteiten te combineren tot 1 nieuwe website: Chateaubriand.nl. Die website moet de verschillende doelgroepen dan wel op de juiste manier bedienen. Zowel de consument als de zakelijke klant moet zijn weg kunnen vinden. Het resultaat is een sterke website, geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines waarin alle producten van Chateaubriand te bestellen zijn.

Redesign

De huisstijl van Chateaubriand was aan vernieuwing toe. Het Amsterdamse bureau Mattmo heeft de huisstijl vernieuwd die wij als basis gebruikten voor het nieuwe websdesign. De nieuwe website is een succes: er komen flink meer orders binnen en de ordergrootte is toegenomen sinds de website online is.

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040