Detex Opleidingen

/ Detex Opleidingen

In het kort

Bouw een website in WordPress met als doel het genereren van nieuwe leads.

Bezoek website

Meer online mogelijkheden

Detex is sinds 1931 hét opleidingsinstituut voor mode en detailhandel. In 2016 maakt Detex de switch van complete, klassikale opleidingen naar online te boeken workshops, trainingen, modules en e-learning.

Snel informatie vinden

Jürgen Schefczyk, manager Detex Opleidingen: “Onze klanten – werkgevers en werknemers – hebben behoefte aan verschillende soorten informatie. Wij wilden een site met een platte structuur, zodat iedereen snel kan vinden wat hij of zij zoekt en zich kan inschrijven.”

Van aanbodgestuurd naar behoeftegestuurd

Frans Eldering: “We maakten een site in WordPress met op de homepage direct de splitsing tussen ‘werkgever’ en ‘werknemer’. De keuzehulp leidt de bezoeker vervolgens door het opleidingsaanbod van Detex, tot en met de boeking. De vraagstelling op de site is daarom behoeftegestuurd in plaats van aanbodgestuurd.”

“Werkgevers én werknemers kunnen maatwerktrajecten bestellen. Bezoekers worden steeds verleid om verder te kijken in het opleidingsaanbod, want Detex wil commerciëler opereren.”

De grootste uitdaging

Frans: “Het opleidingsaanbod van Detex is zeer divers. Dat kan verwarrend zijn. Daarom analyseerden we de verschillende behoeftes van de bezoeker (werkgever en werknemer). Die hebben we vertaald naar een overzichtelijke keuzehulp.”

“Technisch gezien was de grootste uitdaging om alle losse opleidingsmodules zo te koppelen dat de bezoeker zelf zijn of haar opleiding helemaal naar wens kan samenstellen.”

Soepele samenwerking

Dit zei Jürgen Schefczyk van Detex over de samenwerking met New Fountain:

  1. Frans kan goed luisteren. Dat was bij onze opdracht van groot belang.
  2. De informatie die wij gaven – heel veel en alles door elkaar – wist New Fountain perfect te ordenen.
  3. Ik heb geen verstand van beeld op websites, dus daar had ik hulp bij nodig. En die kreeg ik! New Fountain vertaalde onze informatie goed naar beeld.
  4. New Fountain is flexibel in het proces van voortschrijdend inzicht en geeft goede feedback op onze ideeën.

Kort technisch

  • Vorm en inhoud van de site zijn gescheiden, dus makkelijk los van elkaar aan te passen.
  • Detex kan eenvoudig zelf de site beheren.
  • De snelheid van de pagina’s is geoptimaliseerd.
  • De site is beveiligd.
  • Door voortdurend technisch onderhoud blijft de site up-to-date.

Wanneer ik zie hoe enthousiast mijn collega’s zijn over de samenwerking met jouw organisatie, dan verdient dat een groot compliment: dank dus voor de toegevoegde waarde die jullie ons leveren door jullie manier waarop je het begrip “partnership”invult… we maken dat niet vaak mee op deze manier!!

Theo RauchTheo Rauch,
Directeur TMO/Detex

 

Groot compliment

Zo maken we het niet vaak mee

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040