Groenendijk Bedrijfskleding

/ Groenendijk Bedrijfskleding

In het kort

Bouw een website in WordPress met als doel het genereren van nieuwe leads.

Bezoek website

Online catalogus en leadgeneratie

Groenendijk Bedrijfskleding is sinds 1997 totaalleverancier van bedrijfskleding, bedrijfsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in de gehele Benelux. Centraal vanuit Woerden verzorgt Groenendijk onder andere het logistieke traject, de bedrukking en de borduring. Hier bevindt zich tevens een eigen atelier. Op deze vestiging bevindt zich ook een ruime showroom en een winkel. Daarnaast beschikt Groenendijk over een vestiging in Amsterdam en in het Belgische Mechelen. In totaal werkt er een team van ruim 180 collega’s.

Aanpak

We bouwden een WordPress website met gebruik van nieuwe fotografie, de nieuwe huisstijl en een XML koppeling vanuit Accountview om de catalogus te vullen en automatisch up-to-date te houden. Dagelijks worden catalogus items automatisch bijgewerkt zodat de website constant een actueel beeld van de collectie biedt. Naast de gebruikelijke diensten en over ons informatie is de website uitgebreid met merken en branchepagina’s om de bezoeker de ruime keuze te geven. Op alle pagina’s is een duidelijke Call-to-Action aanwezig zodat de bezoeker altijd duidelijk ziet hoe hij klant moet worden. Op elke pagina is een relevante ingang naar de catalogus te maken zodat bezoekers altijd eenvoudig de “online showroom” kunnen betreden. De opzet van de navigatie en sitestructuur is vastgesteld in overleg met S&D Interactive Media die de klant voorziet van SEO  advies. Bij oplevering is de omvangrijke migratie van URL’s ook door SDIM begeleid.

Carmen van Groenendijk Bedrijfskleding zegt:

Wij van Groenendijk Bedrijfskleding waren opzoek naar een partij die proactief én creatief met ons mee kon en kan denken, flexibel is door korte, snelle lijnen én ontzorgt.

Een partij die met nieuwe ideeën komt, om zo onze (inmiddels nieuwe) website verder te optimaliseren.

We bevonden ons in een fase waarin we intern een nieuwe bedrijfsstrategie en positionering moesten (her)bepalen. Dit betekende een grote(re) en bredere doelgroep.

Om alle doelgroepen te bereiken binnen zeer diverse branches (Handhaving & Toezicht, Bouw & Industrie, Horeca & Zorg, etc.), moesten we alles op maat doen:  sprekende visuals, slimme en logische indeling, compacte SEO-teksten en een uitgebreide webcatalogus.

Daarop aansluitend zijn we een geheel nieuw logo- en huisstijltraject in gegaan, wat qua sfeer en communicatie allemaal aan moest sluiten op de nieuwe (corporate) website: voor onze branche erg belangrijk: medewerkers in mooie, functionele bedrijfskleding is (ook) een visitekaartje van een bedrijf of organisatie.

In een relatief zeer korte tijd hebben we een goed functionerende website live weten te brengen, die naadloos aansluit op onze nieuwe bedrijfsuitstraling.
Dit alles hebben we gedaan met een team van ca. 8 directe betrokkenen, waaronder webspecialisten, vormgevers, SEO-specialisten en operationele medewerkers.

Carmen GroenendijkCarmen Groenendijk,
Groenendijk Bedrijfskleding

Flexibel team

Gepassioneerde, kundige mensen

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040