Webshop Haardgoud

Haardgoud levert natuurgedroogd haardhout. Hoge kwaliteit, gratis thuisbezorgd.

/ Webshop Haardgoud.nl

Haardgoud leverde vooral in de eigen buurt maar wil nu heel Nederland en België van haardhout gaan voorzien.

Bezoek website

Haardgoud

Haardgoud is leverancier van natuurgedroogd haardhout. Dat is droger dan ovengedroogd hout en levert daarmee een betere verbranding en minder roetaanslag in de openhaard. Haargoud leverde vooral in de eigen buurt maar wil nu heel Nederland van haardhout gaan voorzien.

Eigenaar: Aart Wallet

Dit was de opdracht

Bouw een webshop in Woocommerce die een prettige ervaring biedt aan de bezoeker én goed kan scoren in de zoekmachines. En snel, de website moet snel laden.

Woocommerce

Woocommerce is een uitstekende basis voor het publiceren en exploiteren van een webshop. Het combineert de eenvoud en flexibiliteit van WordPress met de kracht van een uitstekende webshop. De verschillende soorten hout zijn in meerdere hoeveelheden te bestellen. Een kuub, anderhalve kuub of twee kuub. Standaard biedt Woocommerce hiervoor een pull-downmenu maar dat is niet heel gebruiksvriendelijk. Bovendien zie je dan niet in een oogopslag de voordelige prijs bij een grotere hoeveelheid hout. Daarom ontwikkelden we grote knoppen die in een oogopslag alle benodigde informatie tonen. Betalingen gaan eenvoudig en veilig via Mollie, klanten kunnen kiezen tussen IDEAL, contant of op rekening.

Welk hout heb ik nodig?

Diverse houtsoorten hebben verschillende eigenschappen. Wil je traag brandend hout? Of juist een hoge warmteafgift? Of brand je de openhaard vooral voor de gezelligheid? We bouwden een keuzehulp die de bezoeker na een paar keuzes precies vertelt welk hout het best geschikt is.

Online marketingmogelijkheden

Naast de focus op organische vindbaarheid dient de website ook via andere kanalen gepromoot te kunnen worden. Daarvoor hebben we de site voorzien van een goede Google Shopping feed en een gedegen Analytics integratie. Daarmee heeft Haardgoud alle tools in handen om de online promotie tot een succes te maken.

Het systeem biedt de mogelijkheid voor het bij bestellen van een kassakoopje, bijvoorbeeld een zak aanmaakhoutjes. Handig, want de vrachtwagen die toch hout komt bezorgen, neemt gelijk die paar extra zakken aanmaakhout mee. Zo kan betere service worden verleend aan de consument en wordt de omzet van de shop verder verhoogd.

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Goede SEO én conversie

Aart Wallet

“De samenwerking met New Fountain is ons erg goed bevallen. Er is een goed werkende webshop neergezet die zowel qua SEO als conversie goed scoort. De mensen van New Fountain denken pro actief mee en schakelen snel. Erg blij mee!”

Aart Wallet
Haardgoud

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040