/ Nieuwe website CPMView

CPMView

/ Nieuwe website CPMView

CPMView heeft Corporate Performance Management in haar naam en DNA. CPMView helpt uw financiële afdeling te vertrouwen op haar data. Ze versimpelt complexiteit en vergroot uw business performace.

Bezoek website

De opdracht

CPWVIew groeit hard en verandert. De oude website loopt uit de pas dus moet opnieuw worden gedefinieerd. Welke content, uitstraling en functionaliteit is nodig om CPMView goed weer op de kaart te zetten?

Het project

Identiteit

Om erachter te komen wat de uitstraling en boodschap van het vernieuwde CPMView zou moeten zijn hebben we na een uitvoerige intake een wireframe opgesteld. In dezelfde periode is een nieuw logo ontwikkeld en heeft onze online marketing partner SDIM een keyword onderzoek uitgevoerd. De nieuwe identiteit van CPMView is strak, professioneel en toegankelijk. De frisse kleuren en fotografie nodigen uit om meer van het bedrijf te willen weten.

Optimale SEO als basis voor de nieuwe site

In de wireframes is rekening gehouden met een doordachte SEO-structuur, zoals die is uitgewerkt door SDIM. Door dit structuurvoorstel en overige SEO-adviezen vanaf de eerste fase mee te nemen in het project, wordt een optimale vindbaarheid gerealiseerd. We hebben immers goed in beeld op welke keywords zal worden gericht, zodat de site daar op alle mogelijke manieren rekening mee kan houden. In navigatie- en URL-structuur maar ook in het schrijven van nieuwe content.

Op basis van het nieuwe, strakke logo ontwerp heeft New Fountain een webdesign uitgewerkt. Sterk, vriendelijk en mobile first.

Contentkoppelingen

Een dienstverlener als CPMView heeft veel soorten content die te combineren zijn tot relevante landingspagina’s. Zo kan het toevoegen van relevante cases en nieuwsartikelen het effect van een dienstpagina behoorlijk versterken. Alle soorten content zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen zodat de bezoeker altijd in een zo relevant mogelijke omgeving terecht komt.

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040