/ Nieuwe website Free a Girl

Nieuwe website Free a Girl

/ Nieuwe website Free a Girl

Free a Girl bevrijdt wereldwijd minderjarige meisjes uit de prostitutie. De afgelopen elf jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van ruim 4.500 meisjes.

Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes. Free a Girl werkt samen met veertien partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Laos, Irak, Brazilië en Nederland.

Bezoek website

Free a Girl wil groeien. De noodzaak om fondsen te werven is groot. Daarom wordt het internationale publiek opgezocht. Naast Nederland richt de website zich vooral op USA en India. Dat betekent dat de site meerlandig en meertalig moet worden opgezet en dat gedoneerd kan worden in diverse valuta.

Doneren

Het belangrijkste doel van de nieuwe website is het genereren van donaties. We hebben een sterke, eenvoudige funnel ingericht die de bezoeker energie geeft om te doneren, en de donatie feilloos faciliteert. Het resultaat is vanaf dag één te merken. Er komen meer donaties binnen. Niet alleen eenmalige maar ook terugkerende donaties. Deze nieuwe functionaliteit blijkt een schot in de roos.

Kom in actie

Bezoekers kunnen ook zelf een actie starten om geld in te zamelen. Op de pagina Kom in actie kunnen ze een actie lanceren waarmee ze Free a Girl kunnen helpen. Denk aan het organiseren van een sportwedstrijd of het vragen om een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Het aanmeldproces van deze acties en het administreren van de donaties is vergaand geautomatiseerd.

WordPress Netwerk

Omdat de website meerlandig én meertalig moest worden opgezet, hebben we ervoor gekozen een WordPress netwerk te bouwen. Dat betekent dat de websites voor Nederland, USA en India in 1 WordPress installatie zitten. Het voordeel hiervan is dat het beheer van alle landen eenvoudig is en dat alle techniek en vormgeving door de verschillende websites wordt gedeeld. Een aanpassing op 1 site resulteert erin dat alle websites ervan kunnen profiteren.

Wij hebben veel ervaring met WordPress netwerk websites. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Verwachtingen meer dan overtroffen!

“Het team van New Fountain heeft vanaf het begin geweldig meegedacht met onze wensen voor de Free a Girl website en heeft dit goed kunnen vertalen naar een website waar we enorm trots op zijn! Sterker nog, onze verwachtingen hebben zij meer dan overtroffen! Hiermee zullen we zeker meer donaties via de website kunnen genereren. De website ziet er niet alleen prachtig en professioneel uit, maar is voor ons ook gebruiksvriendelijk om mee te werken!

Het team van New Fountain werkt heel efficiënt en flexibel. Ieder persoon met zijn of haar expertise is geweldig en goed in wat ze doen. Door de werkwijze van New Fountain is onze samenwerking super verlopen. Ook nu na de livegang kunnen wij altijd terecht voor vragen, updates en aanpassingen zodat de website er stralend uit blijft zien. We zijn ontzettend blij met de samenwerking en het eindresultaat.” Ik zou New Fountain zeker aanbevelen!”

Laila Belkerma

Laila Belkerma
Commercial Director Free a Girl

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Help mee!

Wil je zelf een donatie doen? Klik dan op deze link!

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040