/ Nieuwe website House of Bèta

Nieuwe website House of Bèta

/ Nieuwe website House of Bèta

House of Bèta is detacheerder met een sterke focus op, zoals de naam al zegt, bèta talent. Met verschillende traineeships en opleidingsmogelijkheden op het gebied van Business IT en Financial Risk ben je als bèta-talent op het juiste adres bij House of Bèta.

Bezoek website

De website houseofbeta.nl heeft als belangrijkste doel het werven van bèta’s. House of bèta biedt traineeships aan op de gebieden Actuarieel en Risk, Business IT, Data- en Procesanalyse en Development. De ruim 200 hoofopgeleide bèta professionals worden door House of bèta gedetacheers bij opdrachtgevers als de NS, KPN, Eneco, Achmea, ING en het ministerie van Volksgezondjheid, Welzijn en Sport.

API-koppeling met Connexys

De vacatures op die op de website verschijnen komen van uit het Applicant Tracking System Connexys. Via de API worden de vacatures in de site geschoten. De marketeers van House of Bèta krijgen hier uiteraard een mailbevestiging van. Voor hen een trigger om de content die door de recruiters is ingevoerd te verrijken met foto, video en gekoppelde content.

Sollicitaties worden via de API direct ingeschoten in Connexis zodat recruitment deze zonder vertraging kan opvolgen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Dat House of Bèta werkt werd binnen een halfjaar bewezen door de dubbele nominatie voor de Computable Awards en de certificering “Best workplace 2019”.

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040