Jopenbier

/ Ons werk / Nieuwe website Jopenbier

In het kort

Bouw een website in WordPress met als doel het genereren van nieuwe leads.

Bezoek website

Website voor Nederlands grootste Craftbeer brouwerij

Op de twintigste verjaardag van Jopenbier lanceerde New Fountain de nieuwe website van dit Haarlemse biermerk. De belangrijkste opdracht bij het bouwen van deze nieuwe website was het vergroten van de engagement onder Jopenbier drinkers. Verder is de website uiteraard helemaal gebouwd binnen de vernieuwde huisstijl.

Internationale ambities

We hebben dat bewerkstelligd met het ontwikkelen van een nieuwe website die voorzien is van zeer uitgebreide bierpagina’s. Elk bier heeft zijn “eigen thuis” op de website. Daarnaast wordt van het publiek interactie gevraagd door recepten in te sturen en proefnotities achter te laten. De webshop voor goodies en ticketverkoop voor een rondleiding in de brouwerij maken de website compleet.

De internationale ambities van Jopenbier laten ook op de website hun sporen na. De site is beschikbaar in 5 talen, Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Samenwerking

Onze websites beelden het merk Jopen zeer treffend uit. De websites van New Fountain zijn helder, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het eindresultaat mag er zijn!

Bovendien zijn we zeer tevreden over de samenwerking met New Fountain. Het zijn bekwame en gedreven ondernemers. De samenwerking is professioneel en afspraken worden goed vastgelegd. Ze hebben zich echt in het merk verdiept en gezocht naar mogelijkheden om iets waar te maken.

New Fountain heeft een proactieve houding en werkt oplossingsgerecht. Niet alleen in de conceptfase, maar in het hele proces. De medewerkers hebben een open en heldere manieren van communiceren wat uitermate plezierig werkt. Ze zijn zeer behulpzaam en geven ook nog eens goede feedback. Dat maakt New Fountain tot een mooie sparringspartner voor ons!

Marit Swart
Jopenbier

Proactief en oplossingsgerecht

Het eindresultaat mag er zijn!

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040