Nieuwe website Jopenkerk

/ Nieuwe website Jopenkerk

In het kort

Bouw een website in WordPress met als doel het genereren van nieuwe leads.

Bezoek website

Tickets verkopen

De Jopenkerk is 4 jaar na opening niet meer weg te denken uit Haarlem. Het is een van de, zo niet de grootste en meest bezochte horecalocaties van de stad. De Jopenkerk verdient een website die het bedrijf eer aan doet. Op 11 november 2014, de twintigste verjaardag van Jopenbier, werd de nieuwe website jopenkerk.nl door New Fountain gelanceerd. Belangrijkste doelen op deze website zijn restaurant reserveringen, leadgeneratie voor zaalhuur en, last but not least, de verkoop van tickets voor de vele evenementen die de Jopenkerk organiseert.

In de agenda op de website staan alle evenementen die online te boeken zijn. Denk hierbij aan proeverijen, masterclasses, feesten, etc. De tickets kunnen per iDeal worden afgerekend en de besteller ontvangt een e-ticket in zijn of haar mailbox. Aan de deur kan het ticket worden gescand om de bezoeker in te checken, waardoor ook dit proces kan worden gestroomlijnd.

Dat er bij het publiek behoefte was aan het online kunnen kopen van tickets werd binnen een dag bevestigd, toen de eerste tickets werden besteld.

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040