Ontwikkeling website SugarCity.com

/ Nieuwe website SugarCity.com

Maar liefst 110.000 m² aan faciliteiten maakt SugarCity dé locatie voor een dagje weg. Cultureel erfgoed, vernieuwende architectuur en de laatste trends ontmoeten elkaar hier.

Bezoek website

De opdracht

Realiseer een nieuwe website voor SugarCity.com. Mobile first, vindbaar en voorzien van de een mooie dosis eye-candy.

Strakke code

De designs voor dit project werden aangeleverd door Loyals en daarmee lag bij ons de focus vooral op het strak ontwikkelen van de code. We bouwden de designs op in ons eigen Skeleton theme om strakke, slanke code en een gebruiksvriendelijke interface voor de klant te garanderen. De designs hebben we verrijkt met interactieve, visueel aantrekkelijke effecten. Kan je ze allemaal vinden? Dan nodigen we je uit voor een biertje 😊!

Interactieve kaart

Op de website is een interactieve kaart van het gebied te vinden. Alle (te ontwikkelen) gebouwen zijn hierop te vinden. Een uitdagende klus, vooral omdat de website mobile first is opgezet. Dit grote, interactieve element is geen out-of-the-box kunstje maar een knap staaltje maatwerk van onze front-enders.

SugarCity.com paginaingangen

Pagina opbouw

De pagina’s kunnen door de klant worden opgebouwd door gebruik te maken van voor gedefinieerde elementen. Hiermee kunnen pagina’s snel en binnen de huisstijl flexibel worden opgebouwd. De klant is hiermee in staat om binnen no-time zeer rijke contentpagina’s te creëren.

Top prestatie in een korte periode

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen periode! We hebben wat mij betreft een top-prestatie neergezet in deze korte periode.
We zullen ontzettend genieten van deze nieuwe site en ik kijk nu al uit naar de volgende projecten samen.

Peter DunselmanPeter Dunselman
Marketing Manager Cobraspen

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Wie werkten naast New Fountain mee aan dit project?

Loyals, wireframing & design

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040