/ Puurziltvis.nl

Puurziltvis.nl

/ Puurziltvis.nl

Visser Ab staat op donderdag en vrijdag op de markt in Harlingen. Om klanten sneller en beter te kunnen helpen wilde hij graag de vis online laten bestellen.

Bezoek website

Online vis verkopen

Om online vis te verkopen dient een webshop wat anders te werken dan gebruikelijk. Vis is namelijk te bestellen per gewicht. Dat betekent dat een klant zelf zijn gewenste product moet kunnen samenstellen. Het betekent ook een uitdaging voor de samenstelling van het assortiment. Want de ene vis is de andere niet. Ze zijn allemaal net even anders qua gewicht. Een goede voorbereiding is ook hier het halve werk. Dus is er goed nagedacht over welke vis in welke eenheid gaat worden verkocht en welke keuzes de klant hierin kan maken.

Als een vis zowel als hele vis en als filet verkrijgbaar is, zijn deze producten aan elkaar gekoppeld. De klant wordt op het idee gebracht om een filet te bestellen in plaats van de vis zelf te fileren. Eenvoudiger voor de klant en daar gaat het om.

Vlot proces: betere klantbeleving

Klanten kunnen de hele week bestellingen doorgeven via de webshop én deze uiteraard betalen. Dat betekent dat Puur Zilt Vis op donderdag en vrijdag, wanneer de markt open is, precies weet wat er klaar moet staan. Dat levert kortere wachttijden op en daarmee een veel betere klantbeleving. Puur Zilt is erg blij met het nieuwe proces: “Niemand houdt er van om te wachten bij onze kraam. En dat hoeft nu ook niet meer. Alle bestellingen liggen op tijd klaar en zijn al betaald. De klant is dus supersnel geholpen!”

Puur Zilt

“Niemand houdt er van om te wachten bij onze kraam. En dat hoeft nu ook niet meer. Alle bestellingen liggen op tijd klaar en zijn al betaald. De klant is dus supersnel geholpen!”

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Recepten

Ab verbaast zich er al een tijdje over: “Gek genoeg weten veel mensen niet goed hoe je vis bereidt. En dat terwijl het doodsimpel is. Om de klanten te inspireren zijn er diverse recepten op de website geplaatst. Voor elke vissoort wel minimaal 1. Dat moet mensen op het idee brengen om eens een ander visje te bestellen.” De recepten zij uiteraard gekoppeld aan de producten. En andersom: zo hoeft een klant nooit te zoeken.

De designs voor de website werden aangeleverd door Buro Dirigo in Haarlem.

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040