/ Gebruiksvriendelijke website SAHZ

Stichting Apotheek der Haarlemse Ziekenhuizen

/ Gebruiksvriendelijke website SAHZ

De SAHZ is een moderne ziekenhuisapotheek, die zorg op maat biedt aan een tiental zorginstellingen in de regio. Zij doet dat met ruim 175 gemotiveerde medewerkers, verdeeld over diverse afdelingen en teams. Of u klinisch opgenomen bent of één van onze poliklinische balies bezoekt: u kunt verzekerd zijn van goede farmaceutische zorg!

Bezoek website

De opdracht

De website sahz.nl moest vernieuwd worden. Zowel het publieke deel waarop patiënten informatie kunnen vinden als het afgeschermde deel waarin zorgprofessionals bestellingen kunnen doen.

Het project

De website sahz.nl heeft twee doelgroepen: Patiënten en zorgprofessionals. Het belangrijkste doel van de nieuwe website voor patiënten is dat zijn eenvoudig en snel alle relevante informatie kunnen vinden. Denk hierbij aan openingstijden en locaties, maar ook informatie over kosten en vergoedingen. En uiteraard moet de patiënt zich kunnen inschrijven op de site bij de apotheek van zijn keuze.

De SAHZ bedient echter ook zorgprofessionals. De regionale bereidingsunit produceert een keur aan medicatie die via de website besteld moet kunnen worden. Dit deel van de site bevindt zich achter een login. Indien de zorgprofessional toegang is verschaft, kan hij daar producten bestellen, kwaliteitscertificaten inzien en bijsluiters bekijken.

Gebruiksvriendelijkheid

Om te komen tot een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website, hebben we eerst een doelen- en content inventarisatie uitgevoerd en op basis daarvan een wireframe opgesteld. In dit wireframe zijn zaken als navigatie, zoekfunctionaliteit en contentposities helemaal uitgewerkt. Op basis van dit wireframe is een design ontwikkeld en uiteindelijk de code. Door de specifieke wensen van deze klant bevat de  website veel maatwerkfunctionaliteit. De site is gebouwd in WordPress i.c.m. Woocommerce waarop enkele uitbreidingen zijn geschreven.

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040