/ Website Triplet

Partner in flexibel werkgeven

/ Website Triplet

Flexibel ondernemen en beperkte werkgeversrisico’s. Triplet heeft de afgelopen 20 jaar alle benodigde expertise opgebouwd met flexibel werkgeverschap en backoffice diensten. Ze adviseren prachtige opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Van kleine ondernemers tot corporates.

Bezoek website

De opdracht

Bouw een website voor het genereren van leads voor de dienstverlening van Triplet. De dienstverlening van Triplet is complex dus goede informatieoverdracht is cruciaal.

Flexwijzer

Veel werkgevers zijn zich niet bewust van de mogelijkheden van het inzetten van flexibel personeel. Om dit bewustzijn bij de bezoeker te vergroten, bouwden we de Flexwijzer. Deze online tool geeft middels het invullen van enkele vragen veel inzicht in de samenstelling van het huidige personeelsbestand van de invuller. Daarnaast wordt een voorstel gedaan voor een ‘ideale’ samenstelling van het personeelsbestand. Hierbij wordt rekening gehouden met branche standaarden en de antwoorden die de bezoeker ingeeft in de tool.

Na het invullen kan de bezoeker ervoor kiezen om een uitgebreide duiding van de gepresenteerde uitkomsten te laten versturen naar zijn of haar e-mailadres. De website genereert hiervoor een PDF waarin alle resultaten worden gepresenteerd.

De tool is dynamisch opgebouwd zodat het voor Triplet.nl eenvoudig is om nieuwe CAO-afspraken of branche standaarden te verwerken. Zo blijft de tool up-to-date in de toekomst zonder tussenkomst van een programmeur.

Vacatures

Een van de belangrijke functies van Triplet is het werven van nieuwer werknemers voor haar klanten. De website speelt hier een belangrijke rol in. Vacatures worden geplaatst op https://www.triplet.nl/vacatures/ en hebben allemaal een eigen pagina, voorzien van structured data en uiteraard een reactiemogelijkheid.

Urensysteem

Flexibel personeel werkt niet elke week hetzelfde aantal uren. Voor de juiste verloning van de werknemers van klanten van Triplet is het van belang dat de gewerkte uren goed worden geregistreerd. New Fountain ontwikkelde in nauwe samenwerking met Triplet de login omgeving mijn.triplet.nl. Hierin kunnen werknemers hun uren registreren. Geregistreerde uren worden na goedkeuring door het systeem gekoppeld aan de verloningssoftware. Hiermee wordt dit proces vrijwel geheel geautomatiseerd. Dat scheelt tijd en de kans op invoerfouten. Ook het aanmelden van nieuwe flexibele werknemers bij opdrachtgevers van Triplet is geautomatiseerd.

SEO

Voor een website als Triplet.nl speelt vindbaarheid een belangrijke rol. De website is opgebouwd in NF Skeleton: het door ons in huis ontwikkelde geoptimaliseerde WordPress thema. Het gebruik van dit thema zorgt voor een snelle laadtijd, het gebruik van structured data, de juiste scheiding van vorm en content en de juiste HTML formattering. Hiermee is de site in technisch opzicht zeer sterk gericht op goede vindbaarheid.

Contact opnemen

Voor een website met als belangrijkste doel leads te genereren mag het voor een bezoeker nooit een vraag zijn hoe hij in contact kan komen met Triplet. Daarbij moet hij zelf kunnen kiezen hoe hij het liefste in contact komt. Daartoe hebben we meerdere integraties op de website, bijvoorbeeld met Calendly voor het direct maken van een afspraak, Whatsapp for business en de chatfunctie van Zendesk.

Complexe vraagstukken pakken ze zonder moeite op

New Fountain helpt ons al meer dan 10 jaar met het op de juiste manier presenteren van ons bedrijf. Triplet biedt diensten met betrekking tot flexibel werkgeven aan verschillende doelgroepen die allemaal op een verschillende manier benaderd moeten worden. Hoe krijgen we een aanvraag voor een offerte van een potentiële klant in de betreffende doelgroep?

New Fountain helpt ons met een heldere, overzichtelijke en eenvoudige presentatie. Complexe vraagstukken, zoals de Flexwijzer, pakken ze zonder moeite op en wordt in een kort tijdsbestek uitgewerkt.

Pieter WoudPieter Woud
Directeur Triplet

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040