Website / webshop Uiltje Brewing Co.

/ Uiltje Brewing Co.

Uiiltje Brewing Co. is min of meer paranoïde als het om hun missie gaat: f*cking goed bier brouwen. Het brouwen van de beste Nederlandse bieren is waar ze naar streven. Elke dag produceren zij het kwaliteitsbier dat jouw dag compleet maakt!

Bezoek website

De opdracht

Bouw een maatwerk webshop in WordPress die de huidige webshop in Lightspeed vervangt. Lightspeed biedt te weinig opties voor brandig en uiltje brewing Co. loopt tegen de randen van de software aan.

De website

Wij ontwikkelden een maatwerk WordPress website mét Woocommerce webshop. En dat volledig in de kenmerkende Uiltje huisstijl.

De Uiltje Werelden

Het merkverhaal van Uiltje Brewing Co. komt volledig tot zijn recht in de Uiltje Werelden die we ontwikkelden. Onder de knop “Open Our World” vind je 3 werelden waarin je alles leert over het merk, de historie en de kernwaarden. En dit keer niet in saaie droge tekst, maar Uiltje style in interactieve graphics!

  • Open our world Howlywood
  • Open our world Alice in Wonderland
  • Open our world Bosplaat

De webshop

De webshop biedt een aantal niet alledaagse functies aan de bezoeker, bijvoorbeeld:

Bierabonnement

Wil je tweewekelijks kneitervers bier ontvangen? Dan is het Fresh&Fast abonnement iets voor jou. Gebruikers kunnen zelf een abonnement afsluiten en stopzetten wanneer ze willen.

Uiltje Coins

Voor elke euro die je uitgeeft in de webshop ontvang je een uiltje coin. Elke coin is € 0,10 waard en daarmee spaar je dus korting voor de volgende bestelling!

Uiltje Product detailpagina

Webshop deal & voorraad management

In de webshop is wekelijks een webshopdeal te koop. Die bestaat uit een verzameling van bieren. De productiecapaciteit van Uiltje is beperkt, dus kan het hard gaan. Dat levert een uitdaging op in het voorraad management. De voorraad van de webshopdeal is door ons gekoppeld aan de voorraad van de verschillende bieren waaruit de deal bestaat. Wanneer een van de bieren in de webshop deal uitverkocht raakt, kan de deal niet meer worden geleverd. De beheerder van de webshop krijgt dan een mailtje en kan de webshop deal aanpassen (het out-of-stock bier vervangen).

Uitverkochte bieren

Uiltje Brewing Co. heeft veel fans en een beperkte productiecapaciteit. En heel veel soorten bier. Het gebeurt met enige regelmaat dat een bier tijdelijk is uitverkocht. De bezoeker kan dan een e-mailadres invullen en krijgt een alert wanneer het bier weer op voorraad is. Gratis on-the-spot marketing!

We kunnen het zeker, we moeten alleen even kijken hoe we het gaan doen

Het samenwerken met New Fountain ging vanaf moment één op een hele fijne manier. We werden aan de hand genomen door het proces en konden ten alle tijden onze wensen en behoefte van invloed laten zijn op het proces.

En specifieke behoeftes, die hadden we nogal. Bij Uiltje verzinnen we een hoop gekke dingen, dus die hebben we dan ook bij New Fountain neergelegd. Als we tijdens de meetings vroegen of iets heel specifieks gemaakt kon worden, was het antwoord standaard: “We kunnen het zeker, we moeten alleen even kijken hoe we het gaan doen”. Dat vat eigenlijk de uitstekende service goed samen; alles is mogelijk!

Verder was het contact altijd heel fijn. Informeel en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Heel fijn om mee te werken.

Daaf van den BoogaardDaaf van den Boogaard
Marketing Coordinator

Ratings

Voor actuele ratings halen we alle reviews op uit Untappd en Ratebeer. Deze worden gecombineerd tot een totaalscore die middels structured data aan google wordt aangeboden.

Vindbaarheid

De website is vol gestopt met opties om deze beter vindbaar te maken. In samenwerking met SDIM ontwikkelden we een structuur en diverse technieken die de vindbaarheid en indexeerbaarheid vergroten. Zaken als structured data, filterpagna’s, menustructuren en tekstposities dragen bij aan een optimale vindbaarheid van de website.

Rating bird of prey
  • Uiltje Brewing Co. Home
  • Uiltje Brewing Co. Bieren
  • Uiltje Brewing Co. Productpage

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040