/ Vergelijkingssite Pechdiensten.nl

Vergelijkingssite Pechdiensten.nl

Pechdiensten is dé vergelijker in Nederland voor pechhulp.

/ Vergelijkingssite Pechdiensten.nl

In het kort

Op pechdiensten.nl vergelijk je verschillende soorten pechhulp waarmee je een gepersonaliseerd advies ontvangt op basis van je wensen, leeftijd en bouwjaar van je voertuig.

Bezoek website

Pechhulp vergelijken

Op pechdiensten.nl kun je allerlei verschillende soorten pechhulp vergelijken, van pechhulp on demand tot persoons- of voertuig-gebonden pechhulp en verzekeringsmodules. Zonder vergelijk is het lastig te bepalen waar je nu als consument het beste uit bent voor pechhulp. Pechhulpaanbieders hanteren verschillende voorwaarden en deze lopen ook nog eens erg uiteen. Voor pechdiensten.nl zijn we al deze voorwaarden ingedoken en komt er met de vergelijkingstool een gepersonaliseerd advies uit op basis van je wensen, leeftijd en bouwjaar van je voertuig.

WordPress en eigen techniek

Uiteraard hebben we pechdiensten.nl en de bijhorende vergelijkingstool weer gebouwd in WordPress, ons favoriete CMS. In combinatie met Advanced Custom Fields is het beheer van de pechhulpaanbieders en hun producten gemakkelijk te doen. Per product, zoals ANWB Pechhulp Nederland Standaard, kunnen we alle variabelen invoeren. Die corresponderen dan weer met de uitkomsten in de vergelijkingstool. Op de achtergrond wordt realtime een check gedaan bij de RDW en zo de leeftijd van het voertuig bepaalt.

Voor de bezoeker is het alleen een kwestie van zijn/haar leeftijd invoeren, het kenteken van het voertuig en de wensen aanvinken.

Prijzen automatisch up to date

Verder worden alle prijzen van aanbieders door middel van scraping dagelijks automatisch gemonitord. Als er een prijswijziging is krijgen we daar een e-mail alert van en passen we die met 1 druk op de knop aan.

pechdiensten homepage mobiel
Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Grote verschillen in pechhulp

Dat er nog geen goede vergelijker voor pechhulp was, is niet toevallig. De verschillen in pechhulp zijn groot en moeilijk te vergelijken. Zo krijg je bij de een pechhulp aangeboden voor de auto waarin je rijdt, bij de ander is dat juist voor jou als persoon (onafhankelijk in wiens auto je rijdt). Dan kun je nog per jaar betalen, per pechgeval of een combinatie hiervan.

Of een aanbieder je op locatie kan helpen met het probleem oplossen is ook nog maar de vraag. Sommige aanbieders slepen je bij problemen naar de dichtstbijzijnde garage. Daarnaast kan je leeftijd, zowel die van jou als je voertuig grote prijsverschillen teweeg brengen.

Soms betaal je bij een aanbieder 4 keer zoveel als je een oude auto bezit of krijg je juist korting als je jonger dan 25 bent.

Prijs per pechgeval per jaar

Om geen appels met peren te vergelijken gaan we in de vergelijkingstool uit van een prijs per pechgeval per jaar. Je kunt in de tool aangeven hoeveel pechgevallen je per x jaar verwacht. Rijd je in een vrij nieuwe auto en denk je slechts 1 keer in de 5 jaar pechhulp nodig te hebben? Dan zal de tool je allereerst pechhulp on demand aanbevelen waarbij je per keer betaalt. Anderzijds zul je als jongere met een oude auto eerder op de ANWB gewezen worden, die in dat geval weer een stuk goedkoper is.

Ook vergelijken in WordPress?

Dat WordPress veel meer is dan alleen een blogplatform laat deze case goed zien. Zelfs ogenschijnlijk moeilijk te vergelijken producten kun je gemakkelijk beheren en vergelijken met dit CMS. Onlangs hebben we met webhosters.nl een nieuwe vergelijkingssite ontwikkeld in WordPress. En met succes.

Wil jij ook een vergelijkingssite in WordPress of heb je een andere technische uitdaging waarvoor je WordPress wilt gebruiken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

pechhulp vergelijken

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040