/ Vivièna

Vivièna

/ Vivièna

Een website voor Vivièna: een nieuwe winkel voor je dagelijkse boodschappen. Biologisch, lokaal en persoonlijk.

Bezoek website

De opdracht

Vivièna is een nieuw concept waar vers, puur en gezond eten centraal staat. In de eerste fase van de ontwikkeling van Vivièna speelt de website een grote rol. Enerzijds als presentatie naar samenwerkingspartners en leveranciers, anderzijds als teaser naar de consument. De website moet het gevoel en de gedachte van Vivièna overbrengen. En door middel van een aantal foodquizzen worden toekomstige klanten in kaart gebracht en bewust gemaakt van hun eigen aankoop-, eet- en tafelgedrag.

Flexible content

Voor de ontwikkeling van de front-end is gekozen voor een opzet op basis van flexible content. Dat betekent in feite dat er een bibliotheek met elementen is die door de klant kan worden gebruikt om pagina’s mee op te bouwen. De elementen zijn voorzien van diverse instellingen en zo kan bijvoorbeeld een contentblok eenvoudig voorzien worden van kleur en foto’s. De gekozen opzet stelt de klant in staat om vrijwel elke pagina op te bouwen die hij kan bedenken, binnen de eerder vast gestelde lay-out, met keuze voor aanpassingen in kleur en beeld. En dat allemaal zonder vertragende visual builder zoals die vaak in WordPress wordt gebruikt met alle problemen van dien. Dubbele winst dus!

Quizzen, inloggen en mailopvolging

Voor het publiceren van de quizzen en analyseren van de resultaten daarvan is gekozen voor Surveymonkey: een ijzersterke enquetetool waarin alle gewenste functionaliteit out-of-the-box wordt aangeboden. Mailopvolging vindt plaats via Mailchimp. De uitkomst van de foodquizzen kunnen via de bestaande im- en exportfunctionaliteit in de website worden geladen zodat gebruikers in hun profiel op viviena.nl kunnen zien welke quiz ze al gedaan hebben en wat hun foodieprofiel is.

Samenwerking met Clic

De wireframes en designs voor Vivièna werden aangeleverd door Clic.nl. De realisatie van de site is verzorgd door New Fountain.

Desktop Design
Tablet Design
Mobile Design

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040