Webdesign Ajax Camps & Clinics

/ Webdesign Ajax Camps & Clinics

In het kort

Een nieuwe website met betere focus op de verkoop van Ajax trainingskampen en -clinics

Bezoek website

Trainen als een Ajax speler, welke jongen of welk meisje wil dat nou niet? Het kan en of meer dagen op de Toekomst naast de Arena tijdens een Ajax camp of clinic. De website voor Ajax Camps & Clinics was inmiddels verouderd en moest volledig worden herzien. In samenwerking met CoolCreations maakten wij de nieuwe website, waarbij de focus meer dan ooit ligt op conversie: het verkopen van camps en clinics.

Inspireren en faciliteren

Voor conversie zijn doorgaans 2 dingen nodig: Je moet iets willen en vervolgens moet het heel eenvoudig zijn om datgene wat je wilt te kopen. Een goede website moet dus inspireren en faciliteren. Niet alleen jongetjes en meisjes, maar ook vaders en moeders moeten geïnspireerd worden. Zij betalen immers doorgaans de camps. De inspiratie op deze website hebben we gezocht in de fullscreen video’s en de grote foto’s. Het geheel moet Ajax uitstralen. Tijdens het bezoek aan de website moet de bezoeker helemaal worden ondergedompeld in het “Ajax-gevoel”. Vervolgens is het belangrijk dat de juiste informatie snel kan worden gevonden en dat het aanmelden soepel en snel verloopt. De gekoppelde FAQ’s op de productpagina’s zorgen voor snelle antwoorden en duidelijke informatie. De kalender op de homepage geeft een snel overzicht van aankomende camps en clinics zodat de bezoeker snel op de juiste pagina landt.

Ajax Clinics

Internationaal

Ajax camps hebben een internationale focus. Kinderen van over heel de wereld komen een weekje bij Ajax trainen. De website moest daarom tweetalig worden ingericht. Verder moet de organisatie eenvoudig foto’s kunnen toevoegen van evenementen die al geweest zijn.

Al met al een mooi project waar we trots op zijn!

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040