Over New Fountain

New Fountain streeft al sinds 1999 naar effectiviteit en conversie voor haar klanten. Resultaatgerichte websites dus. In de afgelopen 17 jaar hebben we dat mogen bewijzen voor klanten als: HotelSpecials.nl, Vliegtickets.nl, De Bijenkorf, Hunkemöller, Allure Uitzendbureau en Hampshire Hotels.

Naast ons eigen, vaste team werken we samen met diverse onafhankelijke partners om u volledig van dienst te kunnen zijn. Zo hebben we alle benodigde competenties altijd in de buurt. De meeste projecten worden binnen New Fountain opgepakt. Wanneer een partner wordt ingeschakeld fungeren wij als hoofdaannemer.

New Fountain is gevestigd in Haarlem. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

 

Frans Eldering

Oprichter, strategie en projectmanagement

Reeds in de vorige eeuw richtte Frans zijn eerste internetbureau op. Na zijn studie richtte Frans zich volledig op online communicatie en webdesign. De Universiteit van Leiden en de Samenwerkende Artsenlaboratoria Nederland behoorden tot de eerste klanten.

Frans heeft zich gespecialiseerd in conversieverhogend webdesign en projectmanagement voor webdevelopment. Hij fungeert als brug tussen de verschillende disciplines die ons vak rijk is. In de afgelopen 17 jaar heeft hij dit gedaan voor klanten als HotelSpecials.nl, Vliegtickets.nl, Paypal, Hunkemöller, Hampshire Hotels en vele anderen.

Stefan Schotvanger

Webdeveloper

Na 12 jaar ervaring als planner en risicoanalyst bij de Gemeente Haarlem was Stefan toe aan een nieuwe uitdaging. Hij besloot van zijn hobby zijn werk te willen maken en is bij New Fountain aan de slag gegaan als webdeveloper. Stefan voelt zich als een vis in het water in PHP en MySQL en past deze kennis toe in de diverse projecten waar hij bij New Fountain aan werkt. Zijn economische achtergrond geeft Stefan het inzicht om verder met klanten mee te denken dan de code oplossing alleen.

Thomas van Gulik

Design en front-end development

Thomas heeft na zijn opleiding webdevelopment ervaring opgedaan bij verschillende bureaus als webdeveloper. Zijn voorliefde voor design zetten hem op het pad van New Fountain waar hij zich voornamelijk bezighoudt met alle zichtbare elementen van de websites die wij ontwikkelen.

 

Jelmer Janssen

Design en front-end developer

Jelmer is in 2008 bij New Fountain afgestudeerd van zijn studie Communication & Multimedia Design en heeft zich daarna binnen het bedrijf doorontwikkeld tot een waardevolle front-end designer en -developer.

Jelmer zorgt er voor dat websites er goed uitzien en dat alles in elke browser goed werkt.

Jeroen de Beurs

Webdeveloper en exploitatie

Jeroen heeft een achtergrond als IT-er en wilde zich meer gaan richten op communicatie. Na een paar jaar als TSE bij affiliate netwerk Zanox maakte hij de stap naar New Fountain om het geleerde tijdens zijn HBO-studie communicatie in de praktijk te brengen.

Naast het programmeerwerk dat Jeroen binnen New Fountain verzorgt, is hij binnen New Fountain verantwoordelijk voor de performance based projecten die New Fountain zelf of voor klanten opzet en beheert. Websites als bijvoorbeeld Loten.nl en Berekenjeautokosten.nl.

Danny Janse

Webdeveloper

Danny is na zijn opleiding Applicatie ontwikkelaar gestart als webdeveloper bij New Fountain. Danny voelt zich helemaal thuis in o.a. WordPress, Git, PHP en MySQL en richt zich daarmee op de back-end van de websites.