Onze Partners

New Fountain werkt graag samen met onderstaande partners. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

CoolCreations

CoolCreations

CoolCreations bouwt sinds 2000 interactieve applicaties en maatwerkoplossingen die volledig zijn ingericht op de bedrijfsprocessen van de klant. New Fountain en CoolCreations werken sinds 2006 intensief samen op webdevelopment projecten.

S&D Interactive Media

 

online marketing S&D Interactive Media

S&D Interactive media is gespecialiseerd in doelgerichte online media. Online vindbaarheid dus in de breedste zin van het woord. Van Google Adwords tot search engine optimization en van Spotify advertiding tot zichtbaarheid op beslist.nl.

 

Blue Skies IS

Blueskies Internet Services

Sinds 1998 legt Blue Skies zich toe op de ontwikkeling en levering van webbased applicaties en bedrijfsoplossingen. Van custom made content management systemen tot database functionaliteit. New Fountain ontwikkelde in samenwerking met Blue Skies de tool Dynamic Advertising, waarin dynamisch opgebouwde banners kunnen worden gegenereerd. Deze tool wordt o.a. intensief gebruikt door Coolblue.

Dubbel U

Dubbel U Payroll

Dubbel U verzorgt de personeelsadministratie voor New Fountain. Zowel voor onze vaste medewerkers, als voor stagiairs en ambulante medewerkers. Een prettige samenwerking wat ons betreft. Accuraat, pro-actief en service gericht!