De werkwijze van New Fountain

Uw website: zo veel meer dan een online uithangbord

U wilt een nieuwe website. En u wilt logischerwijs graag dat deze website meer oplevert dan hij kost. Dat betekent dat de website iets actiefs zal moeten bijdragen in uw bedrijfsvoering. Dat kan bijvoorbeeld een automatisering (kostenbesparing) zijn of het genereren van leads of sales.

1. Luisteren en inventariseren

In een kennismakingsgesprek luisteren wij goed naar uw behoefte en proberen we deze aan te vullen door het stellen van kritische vragen. Zo kan het zijn dat we in zo’n eerste gesprek een aantal functies voor de te ontwikkelen website kunnen vaststellen die er voor zorgen dat deze meer gaat voorstellen dan een online uithangbord. Met uw kennis van uw bedrijf en onze kennis van de mogelijkheden, komen we tot een relevante set aan functionaliteiten en content. In deze fase stellen we samen vast of u behoefte heeft aan maatwerk of een WordPress website.

We zorgen er voor dat we samen duidelijk voor ogen hebben wat er gebouwd moet worden.

2. Offerte

Nadat we al uw wensen in kaart hebben gebracht vertalen we deze in een offerte waarin de te ontwikkelen website duidelijk wordt uitgeschreven. Door dit te doen geven we u duidelijke inzage in het proces en de te ontwikkelen functies. De offerte is daarmee meer dan een prijsopgave alleen, het document vormt een leidraad voor u en voor ons waarlangs we de website gaan ontwikkelen.

We gaan pas aan de slag als u akkoord bent met de inhoud en de prijs van de offerte.

3. Doen

Wanneer u het eens bent met de offerte gaan we voor u aan de slag. Uw website wordt door ons op een ontwikkelserver geplaatst zodat u het gehele project met ons mee kunt kijken. Gedurende het project worden een aantal contactmomenten ingebouwd. Op deze momenten kijken we samen naar de vorderingen en worden vragen en onduidelijkheden gelijk beantwoord.

Dankzij regelmatig contact houden we de vaart er in en houdt u controle over het eindproduct.

4. Opleveren

Wanneer het werk is gedaan en u bent tevreden, wordt de website opgeleverd. Dat betekent dat wij de website plaatsen op de live server waarmee hij voor iedereen zichtbaar wordt. Bij oplevering wordt de website door ons op een groot aantal punten gecontroleerd. Werkt alles naar behoren? Komen formulieren goed aan? Worden bestellingen of aanvragen netjes geregistreerd en doorgestuurd?

Daarnaast wordt gecheckt of de website snel genoeg laadt en wordt dit, waarmogelijk geoptimaliseerd. We zorgen voor de juiste redirects zodat Google de reeds bestaande content op de (vaak nieuwe) URL’s kan vinden. We checken met Google Webmaster Tools of alle redirects goed zijn uitgevoerd en of er nog andere fouten in de website zitten.

Zijn wij en u helemaal tevreden? Dan is de website opgeleverd.

De website wordt voor oplevering uitvoerig getest en waar nodig aangepast.

5. Nazorg

Als de website eenmaal is opgeleverd begint het eigenlijk pas. De website moet zich nu gaan bewijzen. Als u dat wilt, blijven wij actief betrokken bij de exploitatie van de website en voeren we mogelijke optimalisaties door.

Elke website behoeft onderhoud. De wereld om de website heen ontwikkelt zich razendsnel. Nieuwe versies van de gebruikte software komen op de markt, nieuwe browsers dienen zich aan, enzovoorts. Wij kunnen het onderhoud, zowel qua techniek als content, voor u uitvoeren. Zo heeft u geen omkijken naar de site en hoeft u zich niet bezig te houden met het doorvoeren van updates, het opmaken van teksten en beeldmateriaal en het plaatsen van acties op uw website.

Met een onderhoudscontract beschikt u altijd over een up-to-date website.

Neem contact met ons op.

Wilt u samen met ons kijken naar de mogelijkheden voor uw website? Neemt u dan contact met ons op via 023 – 534 80 40, info@newfountain.nl of via onderstaand formulier:

 * Verplicht veld