Nieuwe website Andros Mannenkliniek

WordPress website

Nieuwe website Andros Mannenkliniek

Andros Mannenkliniek is een priv├ękliniek voor verzekerde zorg met een sterke specialisatie voor prostaatklachten. De website was succesvol in termen van bezoek en conversie maar ook verouderd. Zo was er geen optimalisatie voor mobiel en was het gebruikte CMS log en niet gebruiksvriendelijk.

Specifieke uitdagingen

Aangezien de term Andros deel is van Androsterone, een mannelijk hormoon, staat de naam bij Google (in dit geval dus onterecht) hoog op de spamlist. Hierdoor mag de klant niet adverteren op de domeinnaam andros.nl. Om adverteren toch mogelijk te maken wordt een exacte kopie van de website gepubliceerd en automatisch bijgehouden op mannenkliniek.nl. Hiertoe hebben we een aanpassing in WordPress gedaan. Daarnaast vergt een dergelijke naam ook een gedegen inrichting van e-mail, daar is immers ook een spamfilter aanwezig die rode vlaggen uithangt bij de naam van deze klant. Door een juiste inrichting van de mailafhandeling en een goede optimalisatie van de inhoud van de mails die uit webformulieren worden verstuurd, hebben we een hoog afleverpercentage kunnen bewerkstelligen.

Zelftesten

In de website zijn diverse zelftesten te vinden waarmee de bezoeker een indicatie kan krijgen van de ernst van zijn klachten. Elke zelftest resulteert in een set met call-to-actions zodat de bezoeker zelf kan kiezen waar zijn voorkeur naar uitgaat.

Website:

www.andros.nl/