S&D Interactive Media

WordPress website

SDIM.nl, Verregaande google optimalisatie

S&D Interactive Media is gespecialiseerd in resultaatgerichte online markering. SDIM levert zoekmachinemarketing (SEA) adverteren op alle denkbare channels en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Vooral dat laatste was interessant bij het ontwikkelen van de nieuwe website sdim.nl. Alle kennis die SDIM heeft over technische SEO, is verwerkt in de nieuwe website waarbij het streven is om alles zo veel mogelijk binnen de WordPress logica te houden.

Content koppelingen

Alle content in de website is te koppelen zodat automatisch relevante pagina’s kunnen worden gegenereerd. De diensten vormen hierbij de rode draad in de website. Alle beschikbare content typen zoals referenties, cases, call-to-actions, teamleden, etc. zijn te koppelen aan diensten.

Permalinks

In de website zijn diverse permalink (URL) structuren gebruikt. Dit is standaard niet mogelijk in WordPress maar met een extra functie wel in te passen in de software. Daarnaast wordt bij de custom post types waar mogelijk gebruik gemaakt van structured data. De website is sterk geoptimaliseerd op laadtijd en uiteraard responsive opgebouwd.

Verregaande SEO

Als webbouwer zijn wij uiteraard altijd bezig met het optimaliseren van websites voor vindbaarheid in Google De bouw van sdim.nl heeft ons door de intensieve samenwerking met SDIM nog meer waardevolle kennis en inzichten opgeleverd op het gebied van verregaand zoekmachine vriendelijk ontwikkelen in WordPress. Kennis die uiteraard van pas komt bij alle volgende projecten.

Website:

www.sdim.nl

De leads stromen binnen

New Fountain is ver gegaan in SEO-techniek

De nieuwe SDIM website begon vanuit het idee om alle soorten content te kunnen koppelen. SDIM wilde een website waarbij eenvoudig relevante pagina’s kunnen worden gegenereerd door gebruik te maken van intelligente koppelingen. Een behoorlijke uitdaging met de uitgebreide dienstverlening, een helpcentrum, blog, partners en nog veel meer. Vanaf het eerste moment bleek New Fountain een uitstekende sparringpartner die niet alleen bouwden wat wij vroegen, maar ook met kritische vragen en slimme toevoegingen kwam. Zowel voor het eindproduct (de website) als de weg daar naar toe (het migreren van content van de oude naar de nieuwe site).

SDIM is een online marketing bureau en stelt zware eisen aan de (SEO-)techniek en vindbaarheid van de website. New Fountain is daarin ver gegaan, met succes tot gevolg, de leads vanuit de website stromen inmiddels binnen.

SDIM levert onder andere SEO en werkt daarvoor samen met veel verschillende webbouwers van opdrachtgevers. SDIM weet wat er vanuit een developer nodig is om een goede, vindbare website te leveren. New Fountain is daar uitstekend in geslaagd en we bevelen hen dan ook van harte aan!
Jan Dirkzwager
S&D Interactive Media