Talent&Pro vacaturesite

WordPress website

Vacaturesite met koppeling naar Connexys

Talent&Pro is continu op zoek naar nieuwe collega’s. De website speelt een cruciale rol in de werving. De nieuwe maatwerk WordPress website die wij ontwikkelden heeft primair als doel om sollicitanten te werven, daarnaast is het sollicitatieproces sterk vereenvoudigd en geautomatiseerd en geïntegreerd met ATS Connexys. De website focust op traineeships en vacatures, die worden ondersteund met pagina’s over georganiseerde evenementen voor zowel eigen personeel als nieuwe collega’s en pagina’s over de opdrachtgevers van Talent&Pro. Een uitgebreid blog maakt de website compleet.

Koppeling aan Application Tracking System Connexys

De website is twee kanten op gekoppeld aan Connexys, een applicatie die is gebouwd op Salesforce. Vacatures worden via de API ingeladen op de website en sollicitaties worden automatisch in het systeem geschoten. Hierbij geldt dat Connexys de bron en het doel is van het wervingsproces. Wanneer recruitment een nieuwe vacature in Connexys plaatst wordt deze gelijk met een aantal standaardkoppelingen gepubliceerd op de website. Tevens krijgt de afdeling marketing een bericht over de plaatsing zodat zij de vacature kunnen verrijken met koppelingen als: collega’s aan het woord, werken-bij tekst, foto- en videomateriaal.

Solliciteren via LinkedIn en CV upload

Het solliciteren is eenvoudig gemaakt voor de bezoeker. Met enkele muisklikken kan hij zijn CV uploaden of gegevens vanuit LinkedIn inladen. De CV wordt met textkernel uitgelezen en de gegevens worden ingeschoten in Connexys. Hiervoor zijn koppelingen gemaakt met zowel de Connexys als de LinkedIn API.

Vacature als product benaderen

Doorgaans zijn vacatures lange, saaie stukken tekst. Omdat Talent&Pro zich richt op net afgestudeerde jongeren hebben we de opzet van een online vacature opnieuw doordacht. We benaderen de vacature als een ‘product’ in een webshop. Dat betekent onder andere dat er goed foto- en videomateriaal wordt geplaatst bij de vacature, dat de USP’s van de vacature een prominente plaats hebben en dat de bezoeker meerdere elementen ziet die hem moeten verleiden te reageren op de vacature. Bijvoorbeeld een inhoudelijk verhaal over het werk dat gaat worden uitgevoerd of een promotie voor de jaarlijkse skitrip.

Tijdens de ontwikkeling van de website heeft SEO bureau S&D Interactive Media ons doorlopend voorzien van advies. Doel is om in deze competitieve markt een sterke en blijvende positie in Google te verwerven. Een uitgebreide URL-migratie zorgt ervoor dat de reeds verworven SEO waarde blijft bestaan.

Website:

www.talent-pro.com

Supertrots

op onze nieuwe website

Wij zijn super blij met de nieuwe website van Talent&Pro! New Fountain heeft vanaf het begintraject goed rekening gehouden met onze wensen en daarin meegedacht en geadviseerd. De lijntjes zijn altijd kort, er wordt snel gereageerd en dat maakt de samenwerking erg prettig. Al met al een heel fijn traject met een geweldig resultaat: De website straalt exact uit wie we zijn en waar we voor staan!

Katja Catshoek
Marketing Manager Talent&Pro