Privacy

/ Privacy

We informeren je graag hoe we met jouw privacy omgaan.

We houden ons aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens bij ons veilig zijn en dat we ze fatsoenlijk gebruiken. In de privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we op onze website verzamelen en hoe we deze gebruiken.

 

Statistieken via Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst door het Amerikaanse bedrijf Google. Wij gebruiken via hun Google Tag Manager tool hun Analytics-dienst om bezoekersgedrag bij te houden en rapportages te krijgen over het website gebruik. Zo kunnen wij onze website en diensten verbeteren. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Wij hebben Google contractueel verboden de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en jouw IP adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt door Google overgebracht naar Google servers in de Verenigde Staten en voor onbepaalde tijd bewaard. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Je  kunt een Google browserextentie installeren om te voorkomen dat je bij onze en andere websites met haar Analytics dienst wordt gevolgd.

Nieuwsbrief

Via onze website kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij sturen hooguit enkele keren per jaar een nieuwsbrief met informatie over ons werk, tips & tricks. Hiervoor vragen we je e-mailadres en vooraf toestemming om je aan de lijst van abonnees toe te voegen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Contactformulier

Met de contactformulieren op onze website kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hierbij vragen we uiteraard je naam, e-mailadres en telefoonnummer om contact met je te kunnen opnemen. Het contactformulier wordt afgeleverd  op onze e-mailadressen (Office 365). We bewaren deze gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

YouTube

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “YouTube-dienst. Wij gebruiken deze dienst om je video’s te tonen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derde de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten aan het Europees-Amerikaans Privacy Shield principe en stelt zich hieraan te houden. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, dienen we mogelijk ook onze privacyverklaring aan te passen. Let dus altijd op de datum hierboven.

Inzage en wijziging van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, neem dan contact met ons op.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg over welke persoonsgegevens we van je hebben en hoe we deze gebruiken.
  • Het laten corrigeren van de persoonsgegevens die we van je hebben.
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens die we van je hebben.
  • Het intrekken van toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken.
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik van jouw persoonsgegevens.

Let op dat je duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, vragen we je een bericht te sturen naar info@newfountain.nl. Mochten wij je alsnog niet goed helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl vind je hoe u een klacht kunt indienen.

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040