/ Testen & opleveren

Testen & opleveren

Het gaat de deur pas uit als wij alles hebben nagelopen

/ Testen & opleveren

Testen & opleveren

Bij het live zetten van een website moet er nog veel gebeuren om ervoor te zorgen dat de site echt doet wat hij moet doen. In deze fase wordt bijvoorbeeld de migratie van de oude URL’s naar de nieuwe omgeving uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat reeds geïndexeerde URL’s behouden blijven in de Google index (SDIM levert de input aan, wij verwerken dit tot een technisch bestand).

Tevens voeren wij onze checklist uit waarop ruim 130 issues staan t.a.v. design, content, vindbaarheid, snelheid, functionaliteit, en nog veel meer. In deze checklist is 20 jaar ervaring aan webdevelopment verwerkt. En de lijst groeit nog steeds. Alles waar we ooit tegenaan gelopen zijn bij het opleveren van een website heeft een plekje in de lijst. Pas als de site helemaal werkt zoals het hoort zetten we hem live.

En ook na livegang voeren we nog een reeks aan tests uit om te checken of alles op de liveserver werkt zoals het moet. Komen mails van formulieren aan? Kan Google de site goed bereiken? Is de laadtijd van de site goed genoeg? Pas als wij zelf tevreden zijn geven we het sein brandmeester.

Na oplevering verzorgen we een 1-op-1 training voor gebruik van het systeem zodat we zeker weten dat klanten goed met de website kunnen werken.

Trots op onze klanten

Wij werken voor klanten die de toegevoegde waarde van online begrijpen en een partner zoeken die ze kan begeleiden in het optimaal benutten daarvan.

Zowel in concept als in uitvoering daarvan.

Bekijk alle klanten
Realhosting
Loten.nl
Androskliniek
Profource
Free a girl
Talent & Pro
Team sportservice
Jopenbier

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040