Kan ik een training krijgen voor het gebruik van mijn website bij New Fountain?

/ Kan ik een training krijgen voor het gebruik van mijn website bij New Fountain?

Practice makes perfect

Vroeger op voetbaltraining leerden we het al: als je het op de training niet probeert, lukt het in de wedstrijd ook niet. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor voetbal, maar ook voor het beheer van je website.

Wij bouwen maatwerk websites in WordPress. Dat betekent dat veel van wat je eventueel al kent vanuit het beheer van een andere WordPress website in onze sites op dezelfde manier werkt. Maar omdat wij onze sites onder andere sterk optimaliseren voor gebruiksgemak, SEO en pagespeed, richten we de achterkant van de site regelmatig anders in dan de WordPress standaard. Zo heb je niet 1 veld waarin alle tekst moet worden geplaatst, maar wordt specifieke content van elkaar gescheiden. Dat geeft jou als beheerder een heel overzichtelijk invoerscherm zoals je kunt zien in onderstaande beelden.

In dit screenshot zie je hoe de ingevoerde content wordt weergegeven.

 

Hier zie je een voorbeeld van een gebruiksvriendelijk invoerscherm van een door ons ontwikkelde website. De velden geven je als contentbeheerder duidelijke instructie over de verwachtte invoer.

Het succes van een website wordt mede bepaald door de regelmaat en de manier waarop nieuwe content geplaatst wordt. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk maar toch moet je even inkomen in het beheer van je nieuwe website. Daarom geven wij al onze klanten standaard een training ‘contentbeheer’ bij oplevering van een website. In ongeveer twee uur maken we je wegwijs in de ‘achterkant’ van de website. Je leert wat je op welke plek kunt aanpassen en waar je op moet letten.

Als je na de training de deur uitloopt heb je kunnen oefenen met het doorvoeren van aanpassingen aan je website. Mocht je daarna toch nog ergens tegen aanlopen, dan staan onze professionals voor je klaar!

Andere veelgestelde vragen

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040