Wat zijn de nadelen van WordPress?

/ Wat zijn de nadelen van WordPress?

We krijgen vaak vragen van klanten over de nadelen die  aan WordPress kunnen toegekend. Gelukkig werken we al meer dan 15 jaar met WordPress en hebben we daar wel een oplossing voor gevonden. Veel genoemde nadelen van WordPress zijn:

Veiligheid

WordPress is een open source en omdat het zoveel wordt gebruikt is het voor sommigen zeer interessant om lekken te zoeken in WordPress als in de plugins. Het is dus erg belangrijk dat je de WordPress website goed onderhoudt. Voor al onze klanten geldt dat wij het onderhoud beheren en zorgen er elke dag voor dat we een check doen om ervoor te zorgen dat alle websites alle benodigde updates hebben.

Plugins

Er is een grote hoeveelheid aan plugins beschikbaar. Dit kan een voordeel zijn, maar zeker ook een nadeel. Teveel plugins op je website zorgt voor meer kwetsbaarheid en is het dus belangrijk dat deze allemaal goed up-to date dienen te zijn. Daarnaast kan het zijn dat je pagespeed wordt aangetast en als laatste kan het zijn dat sommige plug-ins niet naast elkaar kunnen werken, waardoor er een wordt aangetast. Wij zorgen er altijd voor dat de plug-ins die we installeren echt nodig zijn en goed naast elkaar kunnen functioneren voor een optimale werking van je WordPress website.

Niet uniek 

WordPress werkt met verschillende thema’s die op elkaar kunnen lijken. Daardoor kun je snel een website herkennen die met WordPress werkt. Om je website wél uniek te maken, werken wij andersom. We bedenken eerst hoe de website eruit moet zien en ontwikkelen die vervolgens in een ‘skelet’ thema dat wij zelf hebben ontwikkeld. Zo leveren wij op maat gemaakte websites. Hierdoor blijven al onze opgeleverde websites een unieke stijl behouden.

 

Andere veelgestelde vragen

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040