/ Webdevelopment

Webdevelopment

Van idee naar realisatie

/ Webdevelopment

Webdevelopment

In deze fase wordt de techniek van de website ontwikkeld. Wij ontwikkelen maatwerk websites in WordPress. Dat wil zeggen dat we de definitie van de site gaan ontwikkelen zoals die in de eerdere fases is vastgelegd. Niet meer en ook niet minder. Slanke code dus die precies dat doet wat de bedoeling is. Het resultaat is een zeer SEO-vriendelijke en snel ladende website. Middels deze techniek behalen we regelmatig succes in termen van snelheid en vindbaarheid. En dat gecombineerd met zeer gebruiksvriendelijk beheer.

Programmeren is een vreemd vak. Er zijn vaak wel 1.000 manieren om hetzelfde resultaat te bereiken. Maar slechts een paar manieren zijn efficiënt, duurzaam en onderhoudbaar.

Wij houden er bij het schrijven van onze code rekening mee dat de website nog jaren mee gaat én door anderen beheerd kan worden. We volgen de WordPress Codex (richtlijnen) en documenteren onze code. Zo is het leesbaar voor anderen en wordt de code dus duurzaam.

Tijdens de ontwikkeling van een website monitoren wij met behulp van een speciale plugin de belasting van onze code op de database. Dat dwingt ons om efficiënte queries te schrijven en dat komt de laadtijd en complexiteit van de website ten goede.

Wij gebruiken het liefst geen standaard WordPress thema’s. Die zijn er veel en ze kosten weinig, maar zijn niet geprogrammeerd met jouw website als doel. Sterker nog: ze zijn gebouwd met zoveel mogelijk websites als doel. De makers van het thema willen het thema immers zo vaak mogelijk verkopen dus wordt het thema vol gestopt met ‘handige’ opties. Daar wordt de code niet veel efficiënter van. Vaak wordt ruim 90% van de stylesheet en javascripts niet gebruikt maar wel ingeladen. Het resultaat? Een thema waarin je snel een website bouwt, maar die langzaam laadt en heel veel onderhoud vergt.

Wij bouwen graag maatwerk in WordPress. Wij ontwikkelden daarvoor zelf een thema. Dit is een skelet waarin alleen het hoognodige is ingebouwd. Daarnaast hebben we inmiddels een keur aan elementen in onze eigen codebibliotheek die we snel kunnen implementeren als we die nodig hebben. Wij schrijven onze code zo dat als een onderdeel javascript en stylesheets nodig heeft, die pas worden ingeladen als het onderdeel wordt gebruikt. Dat is efficiënt en dat betaalt zich uit in online vindbaarheid, onderhoud en beheersbaarheid van de website.

Het resultaat? Een professionele website die een uitstekende basis vormt voor jarenlang gebruik.

Trots op onze klanten

Wij werken voor klanten die de toegevoegde waarde van online begrijpen en een partner zoeken die ze kan begeleiden in het optimaal benutten daarvan.

Zowel in concept als in uitvoering daarvan.

Bekijk alle klanten
Realhosting
Loten.nl
Androskliniek
Profource
Free a girl
Talent & Pro
Team sportservice
Jopenbier

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040