/ Webshops

Woocommerce Webshops

Online verkoop: de ultieme conversie. Wij bouwen ijzersterke Woocommerce webshops. Geoptimaliseerd voor Google, gericht op conversie.

Ik wil een webshop

/ Webshops

Woocommerce webshops

Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress. Door onze WordPress specialisatie zijn wij in staat om webshops in Woocommerce te bouwen die sterk geoptimaliseerd zijn voor Google en andere vormen van online marketing.

Sterke focus op conversie

Bij het bouwen van webshops besteden we veel aandacht aan conversie. We richten een soepele flow in zodat de bezoeker nooit hoeft te twijfelen hoe hij de producten van zijn keuze kan afrekenen. We inspireren met de juiste teksten en beelden en maken het kinderlijk eenvoudig om af te rekenen.

De webwinkel in het bedrijfsproces

Als je webshop lekker draait, zorgt dat voor een flink aantal handelingen. Order picking, verzenden, administratie: allemaal werk dat kan worden geïntegreerd in je huidige bedrijfsprocessen. Hoe meer dit aansluit op wat al draait, hoe minder werk je er aan hebt en hoe groter je marge. We koppelen je webshop bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket of een verzendservice.

Trots op onze klanten

Wij werken voor klanten die de toegevoegde waarde van online begrijpen en een partner zoeken die ze kan begeleiden in het optimaal benutten daarvan.

Zowel in concept als in uitvoering daarvan.

Bekijk alle klanten
Realhosting
Loten.nl
Androskliniek
Profource
Free a girl
Talent & Pro
Team sportservice
Jopenbier

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040