/ Wireframing

Wireframing

Van tekst naar beeld

/ Wireframing

Wireframing

Nadat is vastgesteld wat de site moet gaan doen en hoe dat moet plaatsvinden, ontwikkelen we interactieve wireframes om de lay-out van de website te visualiseren. Deze wireframes worden een “platte” versie van de belangrijkste pagina’s op de website. In deze fase wordt al het denkwerk gedaan. We denken na over welke content en functionaliteit op welke plaats moet staan. De wireframes nemen we samen door, zodat we samen eventuele wijzigingen kunnen vaststellen en dienen als input voor het uiteindelijke design. We gebruiken in de wireframes zoveel mogelijk ‘echte’ content, geen lorem ipsum om het beeld zo werkelijk mogelijk te maken. Dit stelt ons in staat om in de navolgende fasen strak te werken, zonder overgewicht in code én om binnen de planning te blijven.

Wij ontwikkelen de wireframes in de tool moqups.com. Zie hier een voorbeeld van een wireframe dat we ontwikkelden: voor deze site. Deze tool stelt ons in staat om op afstand met elkaar te discussiëren. Plaats een opmerking op een van de ontwikkelde wireframes en wij krijgen daar direct een melding van. Zo kunnen we efficiënt tot een perfect uitgewerkt document komen.

Aan het eind van deze fase staat vast hoe de lay-out van de website wordt. Het wireframe blijft gedurende de verdere ontwikkeling van de website online bereikbaar zodat we steeds met elkaar kunnen afstemmen of we de juiste keuzes maken.

Trots op onze klanten

Wij werken voor klanten die de toegevoegde waarde van online begrijpen en een partner zoeken die ze kan begeleiden in het optimaal benutten daarvan.

Zowel in concept als in uitvoering daarvan.

Bekijk alle klanten
Realhosting
Loten.nl
Androskliniek
Profource
Free a girl
Talent & Pro
Team sportservice
Jopenbier

Interesse?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en wij bellen!

Liever bellen? 023 - 534 8040