• Professioneel, veilig en snel opgeleverd.
    Ook op smartphones en tablets.

    Responsive Wordpress websites

    Wij zijn gek op WordPress. WordPress is zeer gebruiksvriendelijke software voor uw website, webshop of weblog. Ruim 25% van alle websites wereldwijd draait op WordPress.

    Lees hoe wij werkenBekijk eerder werk

WordPress: een vliegende start

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website maken wij samen met u altijd de afweging: bouwen we de website in WordPress of vraagt de briefing om maatwerk? In heel veel gevallen is WordPress een voor de hand liggende optie. De enorme verzameling beschikbare plugins en themes zorgen er voor dat uw project een vliegende start kent. We hoeven immers geen uren meer te besteden aan het programmeren van een functie die door een ander al is geprogrammeerd.

Design

Veelal kiezen wij voor een reeds ontwikkeld theme dat we aanpassen op uw wensen en eisen. Dit levert u voordeel op in snelheid en kosten bij de ontwikkeling. Wilt u een volledig afwijkend design, dan maken wij uiteraard een eigen WordPress theme dat volledig aansluit op uw wensen.

Plugins

Plugins zijn kleine applicaties die een specifieke functie toevoegen aan uw WordPress website. Denk bijvoorbeeld aan een foto-album, een evenementen agenda of een webwinkel. Er zijn tienduizenden plugins beschikbaar voor WordPress. De kunst is om de juiste plugins te vinden voor de functionaliteit die u wenst. En om alle geselecteerde plugins op een goede manier met elkaar te laten samenwerken zonder dat er te veel onnodige scripts worden ingeladen. Door veel te testen weten wij goed welke plugins de juiste zijn. En mocht de juiste plugin niet beschikbaar zijn? Dan schrijven we er zelf een die precies doet wat u wilt.

Onze klanten zeggen het volgende over onze WordPress sites

Bob Cordemeyer

Bob Cordemeyer

Advocaat / Cordemeyer & Slager / Advocaten

New Fountain is heel goed in klantgericht denken, en weet ook te bedenken wat de klanten van klanten willen of zouden willen. Een gesprek met New Fountain is zeer verhelderend. Ze zijn goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar.

Pieter Woud

Pieter Woud

Directeur / Dubbel U

Dubbel U en New Fountain werken al jaren naar volle tevredenheid samen. Voor ons is er geen betere samenwerking denkbaar.

Michiel van der Ham

Michiel van der Ham

Directeur / Zorgt! Communicatie

Onze eerste reactie bij het zien van de vertaling van het ontwerp naar de website was: ‘Wat prettig, eindelijk een partij die maakt wat we vragen en doen wat ze zeggen’. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we New Fountain hebben ingeschakeld!

WordPress en veiligheid

Een systeem dat zo wijdverspreid wordt gebruikt als WordPress, is altijd onderhevig aan veiligheidsissues. Hackers en kwaadwillenden zoeken altijd naar een zo groot mogelijk effect van hun daden en mikken dus op veelgebruikte systemen als Windows, OS X en jammer genoeg ook WordPress. Maar zoals Windows kan worden beveiligd door de juiste wachtwoorden, het uitvoeren van updates en het installeren van een firewall en antivirus software, zo kan ook WordPress worden beveiligd.

New Fountain zorgt bij elke WordPress installatie voor een groot aantal veiligheidsinstellingen die uw WordPress beduidend veiliger maken dan een standaard installatie. Bovendien bieden wij al onze klanten een update contract aan waarmee zij zich verzekeren van het tijdig en correct uitvoeren van alle benodigde updates. Zo kunt u op een veilige en verantwoorde manier gebruik blijven maken van de fantastische functies die WordPress te bieden heeft.

Wordpress op ons weblog

WordPress in 10 stappen veiliger en de beste security plugin

Van alle websites met een CMS wordt daarvoor in ruim 25% van de gevallen WordPress gebruikt. WordPress is daarmee het […]

Lees meer

Klantcase: Online bierbeleving bij Jopen

Craftbierbrouwerij Jopen is bekend geworden door zijn onderscheidende craftbieren en brouwerij, grand café en restaurant in de Haarlemse Jopenkerk. Behalve […]

Lees meer

WordPress vs Custom CMS

Waarom je een WordPress website altijd door een WordPress specialist moet laten bouwen. Ik werd deze week door een klant […]

Lees meer

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met 023 – 534 80 40, info@newfountain.nl of vult u onderstaand formulier in.

 * Verplicht veld